Näin kirjoitti OPKK:n Roope Puurunen pohtiessaan välittäjän valitsemisesta asuntoa myytäessä (https://www.facebook.com/roopeop/)

Aika lailla sama juttu pätee isännöintialaan: isännöintipalvelua hankittaessa hälytyskellojen pitäisi soida, jos toimistolla ei ole tarjota muuta, kuin maahan poljettu hinta. Kun hinta on halpa, joudutaan haalimaan asiakkaita laadun kärsiessä. Asiakkuuksia on liikaa, eikä yksittäisen taloyhtiön asioihin ehditä paneutua. 

Osake taloyhtiössä on keskivertosuomalaisen suurin omaisuus *, joten onko hinta oikea kriteeri isännöintiä valitessa?

Hoitaako sinun taloyhtiötäsi koulutettu ammattilainen?

Meillä Kiinteistötilissä työntekijät ovat alalle koulutettuja & omaavat pitkän kokemuksen: toimistoistamme löydät mm. AIT- ja ITS- ja IAT-koulutetut isännöitsijät. Hinnoittelumme on selkeä, reilu ja läpinäkyvä: laskutamme sovitun kuukausihinnan lisäksi vain toimistokulut. Ei lisä- tai piilokuluja, joten asiakkanamme tiedät, mitä maksat.

Kiinteistötilissä isännöinti on palvelu, ei henkilö :)   Taloyhtiönne asioita hoitaa koulutettu tiimi sekä laaja verkosto ammattitaitoisia yhteistyökumppaneitamme.

Lue täältä, miksi teidänkin taloyhtiönne kannattaa olla Kiinteistötili asiakas: www.kiinteistotili.fi/yritys

Seuraa meitä Facebookissa :) www.facebook.com/Kiinteistotili

 

*) Lähde:

Suomen virallinen tilasto (SVT): Kotitalouksien varallisuus [verkkojulkaisu].
ISSN=2242-3214. 2013, 2. Oma asunto keskeisin kotitalouksien varallisuuserä . Helsinki: Tilastokeskus [viitattu: 2.1.2019].
Saantitapa: http://www.stat.fi/til/vtutk/2013/vtutk_2013_2015-04-01_kat_002_fi.html