Kevään yhtiökokoukset alkavat olla käsillä, ja kutsuja aletaan postittaa ihan urakalla :)  

Osakkeenomistaja: pidäthän yhteystietosi ajantasalla, jotta kirje tavoittaa sinut ajoissa! Osoitteenmuutoksen voit tehdä näppärästi esim. http://www.kiinteistotili.fi/yhteys

 

Keiden täytyy ja ketkä saavat osallistua yhtiökokoukseen?

Isännöitsijän, hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten on erittäin suositeltavaa olla läsnä yhtiökokouksessa.

Paikalla on lisäksi oltava kaikkien niiden, jotka ovat ehdolla hallituksen jäseniksi, jollei poissaololle ole erityisen painavaa syytä. Hallituksen jäseniksi voidaan valita myös muita kuin yhtiön osakkaita. Jos ehdokkaana on ulkopuolinen henkilö, hänen läsnäolonsa kokouksessa on erityisen tarpeellista. Tilintarkastajan läsnäolon tarpeellisuus harkitaan tapauskohtaiseksi.

Osakkailla on oikeus mutta ei velvollisuutta osallistua yhtiökokoukseen. Jos osakas osallistuu itse, hän saa halutessaan ottaa mukaansa avustajan. Osakas voi myös valtuuttaa toisen henkilön kokoukseen puolestaan. Valtuutetulla täytyy olla valtakirjalomake. Lomake toimitetaan yhtiökokouskutsun mukana.

(Lähde: https://www.kotitalolehti.fi/)

 

 

Muistuttelemme vielä näin kevään kynnyksellä, kun sekä isännöinti- sekä tilitoimistopuolella alkaa vuoden kiireisin aika: Työpäivän aikana on usein asiakaskäyntejä ja kokouksia. Tästä syystä toivomme, että sovit tapaamisesta isännöitsijän tai kirjanpitäjän kanssa etukäteen.

Olemme tavoitettavissa puhelimitse toimiston aukioloaikoina. Mikäli emme voi heti vastata, malta hetki: soitamme kyllä saman työpäivän aikana takaisin!