Alla olevien lomakkeiden avulla voit ilmoittaa mittarilukemat ja ilmoitukset häiriöistä, remonteista tai muutosta.

Mittarilukemat

Ilmoita kulutuslukemat alla olevien lomakkeiden kautta.

Sähkö Tulosta lomake Täytä lomake

Vesi Tulosta lomake Täytä lomake


Asuntohakemus

Vuokra-asuntoja haetaan tarkoitusta varten tehdyllä hakemuslomakkeella. Hakemukseen on merkittävä kaikki kysytyt tiedot ja siihen on liitettävä vaaditut liitteet. Lähettämällä asuntohakemuksen vakuutat antamasi tiedot oikeiksi ja valtuutat Kiinteistötilin tarkastamaan luottotietosi.

Täytä lomake Tulosta lomake


Häiriöilmoitus

Jos joku aiheuttaa taloyhtiössänne häiriötä, joita ei voida pitää normaalin asumisen ääninä ja jotka ovat järjestyssääntöjen vastaisia, voit ilmoittaa häiriöstä isännöitsijälle jatkotoimenpiteitä varten. Ilmoitus tulee antaa kirjallisena.

Täytä lomake


Omistajan vaihdos

Kun myyt asuntosi, muista täyttää omistajanvaihdoslomake. Näin tiedot tulevat päivitetyksi isännöitsijän ylläpitämään osakasrekisteriin. Omistajan vaihtuessa huoneiston uuden omistajan on toimitettava isännöitsijäntoimistoon kopiot seuraavista asiakirjoista: 1) kauppakirja (tai jokin muu siirtokirja), 2) osakekirja ja 3) varainsiirtoverolaskelma verotoimiston leimalla varustettuna TAI kiinteistönvälittäjän todistus veron maksusta. Mikäli asunto on myyty välittäjän kautta, toimittaa kiinteistönvälittäjä ko. paperit isännöitsijälle.

Täytä lomake


Muuttoilmoitus

Muuttaessasi asuntoon tai asunnosta pois sinun tulee täyttää muuttoilmoitus. Ilmoita kaikki kanssasi taloon tai talosta pois muuttavat asukkaat. Muuttoilmoituksen perusteella huoltoyhtiö hoitaa nimesi postiluukkuun ja tietää, että sinulle voi avata oven, mikäli unohdat avaimet asuntoosi.

Muuttoilmoituksella voit myös ilmoittaa isännöitsijälle lapsen syntymästä.

Huom! Tämän muuttoilmoituksen tiedot välittyvät vain isännöitsijälle. Lakisääteinen muuttoilmoitus Maistraatille ja osoitteenmuutos postille on tehtävä erikseen puhelimitse numerossa 0295 535 535 (pvm/mpm) ma–pe 8–16.15 tai www.muuttoilmoitus.fi. Maistraattiin tehtävä muuttoilmoitus ei välity isännöitsijälle.

Täytä lomake Tulosta lomake


Muutostyöhakemus

Remonttia varten sinun tulee tehdä isännöitsijälle muutostyöhakemus ennen remontin aloittamista. Luvanvaraisia remontteja ovat kaikki remontit, jotka voivat vaikuttaa toisen osakehuoneiston käyttöön tai toisen osakkeenomistajan vastuulla olevaan osaan kiinteistössä. Pienistä pintaremonteista (esim. maalaus ja tapetointi) ei tarvitse ilmoittaa. Tulosta, täytä ja palauta hakemus toimistollemme (lomakkeita saatavilla myös toimistoiltamme). Pyydämme huomioimaan, että taloyhtiölle tulee antaa kohtuullinen aika käsitellä hakemus. Isännöitsijäsi auttaa mielellään remontteihin ja muutostyöhakemukseen liittyvissä asioissa. 

Täytä lomake Tulosta lomake