Ammattimainen isännöitsijä apunanne

Isännöitsijän tehtävä on huolehtia taloyhtiön asioista hallinnosta ja taloudesta peruskorjauksiin ja kunnossapitoon. Ammattimaisesti isännöidyssä taloyhtiössä on mukavampi asua tai pyörittää liiketoimintaa, kun tietää, että asiat sujuvat niin kuin pitääkin.

Kiinteistötilin riveissä sinua palvelee joukko alalle koulutettuja, kokeneita ammattilaisia. Heidän hoidossaan taloyhtiö pysyy kunnossa, asunnot säilyttävät paremmin arvonsa ja liiketoiminta on vaivattomampaa.

Panostamme isännöitsijöidemme jatkuvaan kouluttautumiseen olemassa olevien tutkintojen (AIT, ITS, IAT) lisäksi. Isännöitsijämme ovat ammattilaisia isolla A:lla. Apunaan heillä on tuore tieto alan kehityksestä sekä viimeisimmät tietotekniset apuvälineet. Kokemusta isännöitsijöillämme on kymmeniä vuosia.

Kiinteistötili on täyden palvelun isännöintitoimisto, joka tuottaa isännöintipalvelut itse. Kauttamme saatte käyttöön laajan yhteistyökumppaniverkostomme sekä etuja taloyhtiöllenne, asiakastaloyhtiömme saavat esimerkiksi alennusta Savon Voiman sähkömaksuista sekä Pohjois-Savon Osuuspankin palvelumaksuista.

Jos haluat isännöitsijän, joka tekee reilusti avointa yhteistyötä taloyhtiönne hallituksen kanssa, pyydä meidät juttusille. Istutaan alas ja mietitään yhdessä, mitä hyvä isännöinti teidän taloyhtiössänne tarkoittaa.

Olemme sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin. Tutustu niihin täällä.