Kiinteistötili on Kiuruvedellä ja Iisalmessa toimiva isännöinti- ja tilitoimistoyritys. Palvelemme paikkakuntien taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä sekä yrityksiä varmistamalla, että raha-asiat sujuvat vaivattomasti ja asuin- ja toimitilat hoidetaan ammattimaisesti.

Toimistoissamme sinua palvelee 11 osaajaa, viisi Kiuruvedellä ja kuusi Iisalmessa. Suurempi tiimi tuo varmuutta siihen, että hommat sujuvat totutun hienosti myös lomakaudella ja sairastapausten yllättäessä.

Kiinteistötili huolehtii asiakkaidensa edusta mm. kouluttamalla henkilöstöään jatkuvasti. Näin tuomme viimeisimmän tiedon ja osaamisen asiakkaidemme avuksi heidän arkeensa. Toimistoistamme löydät mm. AIT- ja ITS-koulutetut isännöitsijät sekä kirjanpitäjät vuosikymmenien kokemuksella.

Kiinteistötili on yrittäjävetoinen perheyritys. Se tuo tekemiseen oman, miellyttävän leimansa. Hoidamme asiat takuulla ammattimaisesti ja loppuun asti, mutta se ei tarkoita, että työn tarvitsisi olla vakavaa.

Olemme Suomen Kiinteistöliiton sekä Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistyksen jäsen. Kuulumme lisäksi Suomen Yrittäjiin sekä Kauppakamariin. Osaamme asiamme todistetusti: Olemme Tilaajavastuun "Luotettava kumppani" sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Kuulumme Dun & Brandstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan, ja siksi luotettava yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tervetuloa isännöinti- ja tilitoimistoon, jonka asiakkaiden talousasiat ovat takuulla kunnossa.

 

Miksi teidänkin taloyhtiönne kannattaa olla Kiinteistötilin asiakas?

- olemme paikallinen, ammattimainen, joustava ja vakaa v. 1992 perustettu yritys

- työntekijämme ovat alalle koulutettuja & omaavat pitkän kokemuksen: toimistoistamme löydät mm. AIT- ja ITS-koulutetut isännöitsijät. Koska keskivertosuomalaisen suurin omaisuus on osake taloyhtiössä, kuuluu se mielestämme ammattilaisen hoidettavaksi

- hinnoittelumme on selkeä, reilu ja läpinäkyvä: laskutamme sovitun kuukausihinnan lisäksi vain toimistokulut. Ei lisä- tai piilokuluja, joten asiakkaanamme tiedät, mitä maksat

- asiakastaloyhtiöillemme olemme neuvotelleet huomattavia alennuksia esim. sähköenergiasta. Asiakkaamme saavat käyttöönsä laajan yhteistyökumppaniverkostomme

- hoidamme asiakastalojemme hallintoa kokonaisuutena. Jokaisella taloyhtiöllä on oma isännöitsijä huolehtimassa arjen sujumisesta. Taloyhtiönne asiat hoidetaan myös isännöitsijänne poissa ollessa.

- asiamme osaamme todistetusti: olemme Tilaajavastuun "Luotettava kumppani" sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Kiinteistötili kuuluu Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan, ja on siksi luotettava yhteistyökumppani. Kiuruveden Kiinteistötili Oy:lle myönnettiin Kiuruveden Yrittäjien "Vuoden yrittäjä" -palkinto 2017.

 

Meidän asiakkaaksi siirtyminen on taloyhtiölle helppoa!

1. Täytä tarjouspyyntölomake tai soita/lähetä sähköpostia. Otamme yhteyttä 3 työpäivän sisällä.

(Iisalmessa Harri Eskelinen p. 0400 424 892 tai harri.eskelinen(a)kiinteistotili.fi / Kiuruvedellä Jussi Ryhänen p. 050 304 4054 tai jussi.ryhanen(a)kiinteistotili.fi).

2. Tapaamme mielellämme taloyhtiön hallituksen ja tutustumme taloyhtiöönne -> teemme tarjouksen, joka on selkeä ja helposti vertailtavissa nykyiseen palvelusopimukseenne

3. Hyväksy Kiinteistötilin tarjous! Irtisanomme vanhan palvelusopimuksenne ja huolehdimme siirron puolestanne.