Valikko Sulje

Luotettavaa isännöintiä ja tilitoimisto­palvelua

Kiinteistötili on Kiuruvedellä ja Iisalmessa toimiva isännöinti- ja tilitoimistoyritys. Palvelemme paikkakuntien taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä sekä yrityksiä varmistamalla, että raha-asiat sujuvat vaivattomasti ja asuin- ja toimitilat hoidetaan ammattimaisesti. Toimistoissamme sinua palvelee 11 osaajaa, viisi Kiuruvedellä ja kuusi Iisalmessa. Suurempi tiimi tuo varmuutta siihen, että hommat sujuvat totutun hienosti myös lomakaudella ja sairastapausten yllättäessä.

Kiinteistötili huolehtii asiakkaidensa edusta mm. kouluttamalla henkilöstöään jatkuvasti. Näin tuomme viimeisimmän tiedon ja osaamisen asiakkaidemme avuksi heidän arkeensa. Toimistoistamme löydät mm. AIT-, ITS- ja IAT-koulutetut isännöitsijät sekä kirjanpitäjät vuosikymmenien kokemuksella.

Kiinteistötili on yrittäjävetoinen perheyritys. Se tuo tekemiseen oman, miellyttävän leimansa. Hoidamme asiat takuulla ammattimaisesti ja loppuun asti, mutta se ei tarkoita, että työn tarvitsisi olla vakavaa.

Olemme Suomen Kiinteistöliiton sekä Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistyksen jäsen. Kuulumme lisäksi Suomen Yrittäjiin sekä Kauppakamariin. Osaamme asiamme todistetusti: Olemme Tilaajavastuun ”Luotettava kumppani” sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Kiuruveden Kiinteistötili Oy:lle myönnettiin Kiuruveden Yrittäjien ”Vuoden yrittäjä” palkinto v. 2017. Kuulumme Dun & Brandstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan, ja siksi luotettava yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tervetuloa isännöinti- ja tilitoimistoon, jonka asiakkaiden talousasiat ovat takuulla kunnossa.

Ammattimainen isännöitsijä apunanne

Isännöitsijän tehtävä on huolehtia taloyhtiön asioista hallinnosta ja taloudesta peruskorjauksiin ja kunnossapitoon. Ammattimaisesti isännöidyssä taloyhtiössä on mukavampi asua tai pyörittää liiketoimintaa, kun tietää, että asiat sujuvat niin kuin pitääkin.

Kiinteistötilin riveissä sinua palvelee joukko alalle koulutettuja, kokeneita ammattilaisia. Heidän hoidossaan taloyhtiö pysyy kunnossa, asunnot säilyttävät paremmin arvonsa ja liiketoiminta on vaivattomampaa.

Panostamme isännöitsijöidemme jatkuvaan kouluttautumiseen olemassa olevien tutkintojen (AIT, ITS, IAT) lisäksi. Isännöitsijämme ovat ammattilaisia isolla A:lla. Apunaan heillä on tuore tieto alan kehityksestä sekä viimeisimmät tietotekniset apuvälineet. Kokemusta isännöitsijöillämme on kymmeniä vuosia.

Kiinteistötili on täyden palvelun isännöintitoimisto, joka tuottaa isännöintipalvelut itse. Kauttamme saatte käyttöön laajan yhteistyökumppaniverkostomme sekä etuja taloyhtiöllenne, asiakastaloyhtiömme saavat esimerkiksi alennusta Savon Voiman sähkömaksuista.

Jos haluat isännöitsijän, joka tekee reilusti avointa yhteistyötä taloyhtiönne hallituksen kanssa, pyydä meidät juttusille. Istutaan alas ja mietitään yhdessä, mitä hyvä isännöinti teidän taloyhtiössänne tarkoittaa.

Isännöintijärjestelmänämme toimii Domus-järjestelmä.

Sähköiseen viestintään sekä tehtävien hallintaan tarjoamme Viilu-taloyhtiökanavaa.

Sähköiseen dokumenttien allekirjoittamiseen tarjoamme Signspace-palvelua.

Tarjoamme mahdollisuuden ja valmiuden Teams-etäkokouksiin ja -palavereihin.

Tarjoamme asiakkaillemme laajat kokoustilat, joiden käyttö sisältyy isännöintipalkkioomme.

Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme kattavat ja monipuoliset asiantuntijapalvelut kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapidon suunnitteluun, sekä teknisten asiantuntijoiden palvelut.

 

Olemme sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin. Tutustu niihin täällä.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

Tilitoimistopalvelut

Kiinteistötilin palveluksessa apunasi ovat tilitoimistoalan ammattilaiset Kiuruvedellä ja Iisalmessa. Kokeneiden kirjanpitäjiemme hoidossa talousasianne ovat turvallisissa käsissä.

Tarjoamme tilitoimistopalveluita asiakkaille toimialasta tai yhtiömuodosta riippumatta. Isännöintipalveluiden yhteydessä hoidamme luonnollisesti taloyhtiöiden talouden, mutta tarjoamme osaavaa palveluamme myös muille.

Tilitoimistopalvelumme sisältävät:

  • kirjanpidon
  • tilinpäätösasiat
  • verotukseen ja arvonlisäveroon sisältyvät palvelut
  • yrityksen perustamis- ja muutosasiat
  • palkanlaskennan.

Räätälöimme palvelupakettimme aina asiakaskohtaisesti. Näin voimme varmistaa, että yrityksenne saa Kiinteistötilin kautta juuri teidän toimintaanne sopivat tilitoimistopalvelut ja järjestelmät. Autamme yritystänne järjestämään taloushallintonsa tehokkaasti ja taloudellisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tervetuloa isännöinti- ja tilitoimistoon, jonka asiakkaat nukkuvat yönsä hyvin.

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme teihin yhteydessä pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.