Valikko Sulje

Luotettavaa isännöintiä ja tilitoimisto­palvelua

Kiinteistötili on Kiuruvedellä ja Iisalmessa toimiva isännöinti- ja tilitoimistoyritys. Palvelemme paikkakuntien taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä sekä yrityksiä varmistamalla, että raha-asiat sujuvat vaivattomasti ja asuin- ja toimitilat hoidetaan ammattimaisesti. Toimistoissamme sinua palvelee 11 osaajaa, viisi Kiuruvedellä ja kuusi Iisalmessa. Suurempi tiimi tuo varmuutta siihen, että hommat sujuvat totutun hienosti myös lomakaudella ja sairastapausten yllättäessä.

Kiinteistötili huolehtii asiakkaidensa edusta mm. kouluttamalla henkilöstöään jatkuvasti. Näin tuomme viimeisimmän tiedon ja osaamisen asiakkaidemme avuksi heidän arkeensa. Toimistoistamme löydät mm. AIT-, IEAT- ja IAT-koulutetut isännöitsijät sekä kirjanpitäjät vuosikymmenien kokemuksella.

Kiinteistötili on yrittäjävetoinen perheyritys. Se tuo tekemiseen oman, miellyttävän leimansa. Hoidamme asiat takuulla ammattimaisesti ja loppuun asti, mutta se ei tarkoita, että työn tarvitsisi olla vakavaa.

Olemme Suomen Kiinteistöliiton sekä Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistyksen jäsen. Kuulumme lisäksi Suomen Yrittäjiin sekä Kauppakamariin. Osaamme asiamme todistetusti: Olemme Tilaajavastuun ”Luotettava kumppani” ja meille myönnettiin Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti v. 2021. Kiuruveden Kiinteistötili Oy:lle myönnettiin Kiuruveden Yrittäjien ”Vuoden yrittäjä” palkinto v. 2017.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tervetuloa isännöinti- ja tilitoimistoon, jonka asiakkaiden talousasiat ovat takuulla kunnossa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.