Valikko Sulje

Isännöintipalvelut

Ammattimainen isännöitsijä apunanne

Isännöitsijän tehtävä on huolehtia taloyhtiön asioista hallinnosta ja taloudesta peruskorjauksiin ja kunnossapitoon. Ammattimaisesti isännöidyssä taloyhtiössä on mukavampi asua tai pyörittää liiketoimintaa, kun tietää, että asiat sujuvat niin kuin pitääkin.

Kiinteistötilin riveissä sinua palvelee joukko alalle koulutettuja, kokeneita ammattilaisia. Heidän hoidossaan taloyhtiö pysyy kunnossa, asunnot säilyttävät paremmin arvonsa ja liiketoiminta on vaivattomampaa.

Panostamme isännöitsijöidemme jatkuvaan kouluttautumiseen olemassa olevien tutkintojen (AIT, IEAT, IAT) lisäksi. Isännöitsijämme ovat ammattilaisia isolla A:lla. Apunaan heillä on tuore tieto alan kehityksestä sekä viimeisimmät tietotekniset apuvälineet. Kokemusta isännöitsijöillämme on kymmeniä vuosia.

Kiinteistötili on täyden palvelun isännöintitoimisto, joka tuottaa isännöintipalvelut itse. Kauttamme saatte käyttöön laajan yhteistyökumppaniverkostomme sekä etuja taloyhtiöllenne.

Jos haluat isännöitsijän, joka tekee reilusti avointa yhteistyötä taloyhtiönne hallituksen kanssa, pyydä meidät juttusille. Istutaan alas ja mietitään yhdessä, mitä hyvä isännöinti teidän taloyhtiössänne tarkoittaa.

Isännöintijärjestelmänämme toimii Domus-järjestelmä.

Sähköiseen viestintään sekä tehtävien hallintaan tarjoamme Huoneistotieto.fi -taloyhtiökanavaa.

Sähköiseen dokumenttien allekirjoittamiseen tarjoamme Signspace-palvelua.

Tarjoamme mahdollisuuden ja valmiuden Teams-etäkokouksiin ja -palavereihin.

Tarjoamme asiakkaillemme laajat kokoustilat, joiden käyttö sisältyy isännöintipalkkioomme.

Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme kattavat ja monipuoliset asiantuntijapalvelut kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapidon suunnitteluun, sekä teknisten asiantuntijoiden palvelut.

 

Olemme sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin. Tutustu niihin täällä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme teihin yhteydessä pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.