Valikko Sulje

6 loistavaa syytä, miksi teidänkin taloyhtiön kannattaa olla Kiinteistötilin asiakas

Tiedämme historian, tunnemme nykyhetken, valmistaudumme tulevaisuuteen.

Hallussa on! on tapamme tehdä isännöintiä taloyhtiöissä.

Ota yhteyttä, ja totea tämä itse. Unohda vanhat kankeat ajat, kun mikään ei toteudu, ja isännöitsijä muistuttaa enemmänkin perässä vedettävää kivirekeä.

 

👍 Olemme aidosti paikallinen, joustava ja vakavarainen v. 1992 perustettu yritys: Iisalmen toimistomme Ylä-Savon Kiinteistötili Oy:n kotipaikka on Iisalmessa ja Kiuruveden Kiinteistötili Oy:n Kiuruvedellä.

👍 Työntekijämme ovat alalle koulutettuja & omaavat pitkän kokemuksen: toimistoistamme löydät mm. AIT-, IEAT-, ITS- ja IAT-koulutetut isännöitsijät. Koska keskivertosuomalaisen suurin omaisuus on osake taloyhtiössä, kuuluu se ammattilaisen hoidettavaksi

🏠 Hinnoittelumme on selkeä, reilu ja läpinäkyvä: laskutamme sovitun kuukausihinnan lisäksi vain toimistokulut. Ei lisä- tai piilokuluja, joten asiakkaanamme tiedät, mitä maksat

📘 Asiakkaamme saavat käyttöönsä laajan yhteistyökumppaniverkostomme

📝 Hoidamme asiakastalojemme hallintoa kokonaisuutena. Jokaisella taloyhtiöllä on oma isännöitsijä huolehtimassa arjen sujumisesta. Taloyhtiönne asiat hoidetaan myös isännöitsijänne poissa ollessa.

👍 Asiamme osaamme todistetusti: olemme Tilaajavastuun ”Luotettava kumppani” sekä Kauppalehden Menestyjä. Kiuruveden Kiinteistötili Oy:lle myönnettiin Kiuruveden Yrittäjien ”Vuoden yrittäjä” -palkinto 2017.

 

MEIDÄN ASIAKKAAKSI SIIRTYMINEN ON NÄIN HELPPOA!

  1. Täytä tarjouspyyntölomake tai soita/lähetä sähköpostia. Otamme yhteyttä 3 työpäivän sisällä (Iisalmessa Harri Eskelinen p. 0400 424 892 tai harri.eskelinen(a)kiinteistotili.fi / Kiuruvedellä Jussi Ryhänen p. 050 304 4054 tai jussi.ryhanen(a)kiinteistotili.fi).
  2. Tapaamme mielellämme taloyhtiön hallituksen ja tutustumme taloyhtiöönne -> teemme tarjouksen, joka on selkeä ja helposti vertailtavissa nykyiseen palvelusopimukseenne
  3. Hyväksy Kiinteistötilin tarjous! Irtisanomme vanhan palvelusopimuksenne ja huolehdimme siirron puolestanne

 

Lue tarinamme: https://kiinteistotili.fi/yritys/tarina/

 

#annameidänhuolehtiaarvokkaimmastaomaisuudestasi

#aidostipaikallinen

#kauppalehtimenestyjät