Valikko Sulje

Sähköisten palveluiden tarjontamme laajenee

Viilu (www.vii.lu) kokoaa yhteen kaikki taloyhtiösi asiat. Sen välityksellä isännöinti viestii osakkaille, hallitukselle ja asukkaille ajankohtaisista asioista. Palvelua on helppo käyttää tietokoneella tai älypuhelimella. Viilusta löydät mm. tietoja & ohjeita taloyhtiöstä, tärkeitä yhteystietoja, ajankohtaisten asioiden ilmoitustaulun, asiakirja-arkiston sekä oman osion taloyhtiön hallitukselle. Mikäli taloyhtiösi ei vielä ole Viilun käyttäjä, voit ottaa asian puheeksi taloyhtiösi hallituksen tai isännöitsijän kanssa.

SignSpace (www.signspace.com) mahdollistaa asiakirjojen allekirjoittamisen missä vain ja milloin vain. Sähköinen allekirjoittaminen on nopea, vaivaton ja tehokas tapa nykyaikaistaa asiakirjojen allekirjoittaminen. Pankkitunnuksilla varmistetun henkilön sähköisesti allekirjoittama dokumentti on laillisesti yhtä pätevä kuin käsin allekirjoitettu.

Verkkokokouksiin on mahdollista käyttää Microsoft Teamsia.

Asuntohakemukset, muuttoilmoitukset, remonttien muutostyöhakemukset sekä vesimittari-ilmoitukset voi tehdä nettisivullamme Ilmoitukset -valikossa.