Valikko Sulje

Asiakastiedote joulukuu 2020

Koronaviruksen vaikutukset asiakaspalveluumme

Koronatilanteesta johtuen asiointi toimistoillamme ensisijaisesti sähköpostilla & puhelimitse toimistojen aukioloaikoina (arkisin klo 9-15). Asioithan toimistollamme vain välttämättömissä tilanteissa ja terveenä! Toimistoille tulevan postin voi jättää postilaatikkoomme. Kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti.

 

Poikkeavat aukioloajat joulukuussa

21.-23.12.   Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla klo 9-15. Asiointi toimistoilla ajanvarauksella, kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti

24.-25.12.  Rauhoitumme joulun viettoon, ja toimistomme ovat suljetut

28.-30.12.  Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla klo 9-15. Asiointi toimistoilla ajanvarauksella, kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti

31.12.          Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla klo 9-13. Asiointi toimistoilla ajanvarauksella, kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti

1.1.2021      Toimistomme ovat suljetut

4.1.2021     Palvelemme jälleen klo 9 alkaen

 

Muistathan joulun- ja uuden vuoden aikaan, että…

… myös taloyhtiösi isännöitsijä ja hallitus viettävät joulua ja uutta vuotta. Kiireellisissä taloyhtiön huoltoasioissa auttaa huollon päivystäjä.

… jos poltat kynttilöitä tai ulkotulia, valvo niiden palamista. Tuli voi valvomattomana aiheuttaa vaaratilanteen hyvin nopeasti. Varmista, että asunnossa on toimiva palovaroitin.

… useimmissa kaupungeissa jätehuolto huolehtii kuusien poisviemisestä loppiaisen jälkeen. Tällöin voit jättää joulukuusen jäteastioiden yhteyteen siten, ettei se estä normaaleja jäteastioiden
tyhjennyksiä.

… joulukinkun paistorasva ei kuulu viemäriin tai vessanpönttöön. Kinkun paistorasva aiheuttaa hyytyessään pahoja tukkeutumisia taloyhtiön viemäriverkostossa. Tukkeumat puolestaan aiheuttavat usein hyvin laajoja ja kalliita vesivahinkoja.

… lahjapaperit eivät useimmiten kelpaa keräyspaperin tai -kartongin joukkoon. Oikea paikka lahjapapereille on sekajäteastia.

… litistä pakkauslaatikot jäteastioihin (jouluaikaan taloyhtiön jäteastiat pursuavat yli äyräiden).

… anna naapureille joulurauha. Taloyhtiön hiljaisuusaikoja kuuluu noudattaa myös jouluaikaan. Vältäthän siivousta, tamppausta, pyykkäystä tai muuta kovaäänistä työskentelyä joulunpyhinä. Häiriötapauksissa tulee ottaa suoraan yhteys poliisiin.