Valikko Sulje

Asiakastyytyväisyyskyselyn 2020 tuloksia

[artikkelia päivitetty 11.12.]

 

Vastausaika on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille vastanneille!

Vastausprosentti oli loistava 39,1 % ! Arvoimme K-Ryhmän lahjakortteja, ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

Me kysyimme ja taloyhtiöpäättäjät vastasivat…

…asiointi Kiinteistötilin kanssa koetaan vaivattomaksi

…vain murto-osa Kiuruveden & Iisalmen taloyhtiöpäättäjistämme on kiinnostunut sähköisistä palveluista, ja tarjoamamme henkilökohtainen palvelu koetaan tärkeäksi (sähköisistä palveluista kiinnostuneille taloyhtiöille tarjoamme Viilua – kysy lisää isännöitsijältäsi)

…henkilökunta on ammattitaitoinen, ja yhteydenottoihin vastataan hyvin

…toimistomme palveluvalikoima on hyvä ja riittävä

…isännöitsijän koulutustausta on tärkeä kriteeri isännöintiä valitessa

…Kiinteistötiliä suosittelee lähes jokainen Iisalmen & Kiuruveden taloyhtiöpäättäjistä

 

”Tällä hetkellä saan hallituksen jäsenenä riittävät tiedot taloyhtiön toiminnasta. Isännöitsijän palvelut kiitettävät.”

”Henkilökohtaiset kontaktit tärkeitä. Ei netti- tai sähköisiä kontakteja. Palvelu pelannut saumattomasti Harrin kanssa. Kiitos!”

 

”Yhteistyö sujunut hyvin ja hyvässä hengessä Jarmon kanssa. Sähköisistä palveluista en osaa sanoa. Jos mahdollista niin mieluummin hoidetaan asiat edelleen nuamakkain tai soitoin/sähköpostilla. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!”

 

”Isännöitsijän vaihtuessa oli aluksi hankalaa, kun edellinen isännöitsijä toimi ja hallitsi itsenäisesti, suurilta osin. Oli siis epävarmaa hallituksen rooli. No sitä on nyt opeteltu ja ainakin uskallusta on tullut ottaa yhteyttä ja tunne on, että yhdessähän näitä hommia tehdään (isännöitsijä Pekan kanssa)”.

 

”Asiat ovat aina sujuneet ammattimaisesti ja mallikkaasti. Toiveeni olisi, että liki kaikki asiat voisi hoitaa sähköisesti ja kaikki materiaali löytyisi sähköisinä Kiinteistötilin sivuilta oman taloyhtiön alta”.

”En tiedä, mitä tarkoittaa AIT/ITS-isännöitsijä, mutta niin kauan kuin Niko on isännöitsijä -> ei tarvitse muuta. Hän on hoitanut taloyhtiön asiat muitta mutkitta esimerkillisesti.”