Valikko Sulje

Hyvää joulua 2022 (+ joulun muistilista)

Muistathan joulun- ja uuden vuoden aikaan, että…

… myös taloyhtiösi isännöitsijä ja hallitus viettävät joulua ja uutta vuotta. Kiireellisissä taloyhtiön huoltoasioissa auttaa huollon päivystäjä.

… jos poltat kynttilöitä tai ulkotulia, valvo niiden palamista. Tuli voi valvomattomana aiheuttaa vaaratilanteen hyvin nopeasti. Varmista, että asunnossa on toimiva palovaroitin.

… useimmissa kaupungeissa jätehuolto huolehtii kuusien poisviemisestä loppiaisen jälkeen. Tällöin voit jättää joulukuusen jäteastioiden yhteyteen siten, ettei se estä normaaleja jäteastioiden tyhjennyksiä.

… joulukinkun paistorasva ei kuulu viemäriin tai vessanpönttöön. Kinkun paistorasva aiheuttaa hyytyessään pahoja tukkeutumisia taloyhtiön viemäriverkostossa. Tukkeumat puolestaan aiheuttavat usein hyvin laajoja ja kalliita vesivahinkoja.

… lahjapaperit eivät useimmiten kelpaa keräyspaperin tai -kartongin joukkoon. Oikea paikka lahjapapereille on sekajäteastia.

… litistä pakkauslaatikot jäteastioihin (jouluaikaan taloyhtiön jäteastiat pursuavat yli äyräiden).

… anna naapureille joulurauha. Taloyhtiön hiljaisuusaikoja kuuluu noudattaa myös jouluaikaan. Vältäthän siivousta, tamppausta, pyykkäystä tai muuta kovaäänistä työskentelyä joulunpyhinä. Häiriötapauksissa tulee ottaa suoraan yhteys poliisiin.

 

Kiitos kuluneesta vuodesta

Hyvää joulua

&

Iloista uutta vuotta!

Tänäkin vuonna olemme lahjoittaneet joulumuistamisiin varatut rahat

paikallisten lasten- ja nuorten liikuntaharrastusten hyväksi.

 

#aidostipaikallinen
#isännöitsijä #tilitoimisto
#iisalmi #kiuruvesi
#kauppalehtimenestyjät
#annameidänhuolehtiaarvokkaimmastaomaisuudestasi
#kiinteistötilintiimi #parhaattyypit