Valikko Sulje

Hyvää joulua 2021 (+ joulukuun asiakastiedote)

Isännöitsijä Niko Kämäräinen Iisalmen toimistoltamme on suorittanut isännöinnin erikoisammattitutkinnon. Tämän tutkinnon suorittaneella on vaativissa isännöinnin tehtävissä edellytettävä ammattitaito ja edellytykset vastata kokonaisvaltaisesti kohteiden johtamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Isännöitsijä Jarmo Riikonen siirtyy muihin tehtäviin 1.1.2022 alkaen. Jarmon kohteita on 1.11. alkaen hoitanut toimistollamme elokuussa aloittanut Saila Sonninen IAT. Kiitämme Jarmoa lukuisista vuosista kanssamme!

 

Koronaviruksen vaikutukset asiakaspalveluumme

Muuttuneesta koronatilanteesta johtuen asiointi toimistoillamme ensisijaisesti sähköpostilla & puhelimitse toimistojen aukioloaikoina (arkisin klo 9-15). Asioithan toimistollamme vain välttämättömissä tilanteissa ja terveenä! Toimistoille tulevan postin voi jättää postilaatikkoomme. Kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti.

 

Poikkeavat aukioloajat joulukuussa

20.-23.12.   Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla klo 9-15. Asiointi toimistoilla ajanvarauksella, kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti (Kiuruveden toimisto suljetaan to 23.12. klo 12)

24.12.  Rauhoitumme joulun viettoon, ja toimistomme ovat suljetut

27.-30.12.  Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla klo 9-15. Asiointi toimistoilla ajanvarauksella, kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti

31.12.          Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla klo 9-13. Asiointi toimistoilla ajanvarauksella, kirjanpitoasiakkaiden materiaalit otamme vastaan sopimuksen mukaisesti

3.1.2022     Palvelemme jälleen klo 9 alkaen

 

Muistathan joulun- ja uuden vuoden aikaan, että…

… myös taloyhtiösi isännöitsijä ja hallitus viettävät joulua ja uutta vuotta. Kiireellisissä taloyhtiön huoltoasioissa auttaa huollon päivystäjä.

… jos poltat kynttilöitä tai ulkotulia, valvo niiden palamista. Tuli voi valvomattomana aiheuttaa vaaratilanteen hyvin nopeasti. Varmista, että asunnossa on toimiva palovaroitin.

… useimmissa kaupungeissa jätehuolto huolehtii kuusien poisviemisestä loppiaisen jälkeen. Tällöin voit jättää joulukuusen jäteastioiden yhteyteen siten, ettei se estä normaaleja jäteastioiden tyhjennyksiä.

… joulukinkun paistorasva ei kuulu viemäriin tai vessanpönttöön. Kinkun paistorasva aiheuttaa hyytyessään pahoja tukkeutumisia taloyhtiön viemäriverkostossa. Tukkeumat puolestaan aiheuttavat usein hyvin laajoja ja kalliita vesivahinkoja.

… lahjapaperit eivät useimmiten kelpaa keräyspaperin tai -kartongin joukkoon. Oikea paikka lahjapapereille on sekajäteastia.

… litistä pakkauslaatikot jäteastioihin (jouluaikaan taloyhtiön jäteastiat pursuavat yli äyräiden).

… anna naapureille joulurauha. Taloyhtiön hiljaisuusaikoja kuuluu noudattaa myös jouluaikaan. Vältäthän siivousta, tamppausta, pyykkäystä tai muuta kovaäänistä työskentelyä joulunpyhinä. Häiriötapauksissa tulee ottaa suoraan yhteys poliisiin.

 

Joulumuistamisiin varatuilla rahoilla olemme tänäkin vuonna tukeneen paikallisten nuorisoseurojen toimintaa.

Ihanaa joulunaikaa toivottaa koko Kiinteistötilin tiimi  *< : )