Valikko Sulje

Kesätiedote 2023

Kiinteistötilin kesälomakausi starttaa!

Yrityksenne kirjanpito ja taloyhtiönne asiat hoidetaan myös oman kirjanpitäjänne/isännöitsijänne poissa ollessa. Meitä on täällä yhteensä 12 ammattilaista, joten hommat hoituu aina 🙂

Puhelut kääntyvät tuuraajalle, ja sähköposteihin vastaamme lomien jälkeen. Olemme pitkin päivää tilanteissa, joissa ei voi heti vastata puhelimeen. Malta silloin hetki: soitamme aina mahdollisimman pian (tai seuraavana työpäivänä) takaisin.

Pyydämme, että kiireettömissä asioissa ottaisitte yhteyttä sähköpostitse. Lomien aikaan kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin palvelemme ajanvarauksella!

Arvostathan työtämme ja huomioit, että isännöitsijäntodistuksen ja lainaosuuslaskelman toimitusajat sekä muutostyöhakemusten käsittelyajat ovat loma-aikana pidemmät. Myös taloyhtiösi hallitus lomailee kesän aikana.

 

Perjantaina 23.6. toimistomme ovat suljetut. Juhannuksen pyhinä, aina viikonloppuisin sekä toimiston aukioloaikojen ulkopuolella kiireellisissä asioissa auttaa huoltoyhtiön päivystäjä. Hätätilanteessa ota yhteys 112.

Mitä parhainta ja ihaninta kesää !

 

ps.  Jos taloyhtiösi kevään hallitus- ja/tai yhtiökokouksen jälkeen jäi fiilis, etteivät hommat hoidu nykyisessä isännöitsijäntoimistossanne, niin ota yhteyttä: https://kiinteistotili.fi/tarjouspyynto/ !  

Hallussa on! on tapamme tehdä isännöintiä taloyhtiössä. Ota yhteyttä, ja totea tämä itse. Unohda vanhat kankeat ajat, kun mikään ei toteudu, ja isännöitsijä muistuttaa enemmänkin perässä vedettävää kivirekeä.

 

#aidostipaikallinen 

#annameidänhuolehtiaarvokkaimmastaomaisuudestasi

#kauppalehtimenestyjät