Valikko Sulje

Kevättiedote 2021

– Lunta on tupruttanut parin viikon sisään ihan urakalla! Talohuollot tekevät lumitöitä niin ripeäasti kuin vain pystyvät, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

– Vallitsevan tilanteen vuoksi toivomme, että asioit toimistollamme puhelimitse & sähköpostilla. Seuraathan ilmoitteluamme toimiston aukioloajoista netti- ja FB-sivuiltamme.

– Käytäthän maskia asioidessasi toimistoillamme!

– Tilinpäätöksissä ollaan jo voiton puolella, ja isännöitsijät ovat aloittaneet hallitusten kokoukset.  Mikäli olet hallituksen jäsen, isännöitsijämme ottavat yhteyttä kokousasioissa. Kutsut yhtiökokouksiin lähtevät postiin viimeistään kaksi viikkoa ennen yhtiökokousta.

– Mikäli sinulla on asiaa isännöitsijäntoimistoon, otathan yhteyttä Asiakaspalveluumme (Iisalmi 0400 406 182 ja Kiuruvesi 0400 406 185). Isännöitsijät ovat näin keväällä paljon kokouksissa, joten puhelimeen ei voi aina heti vastata.

– Onko patteri kylmä tai unohtuiko kotiavain? Pienissä huoltoasioissa voit olla suoraan yhteydessä talohuollon päivystykseen. Huollon yhteystiedot löytyvät yleensä ilmoitustaululta tai alaovesta.

– Talven aikana ollaan saatu asiakastaloissa finaaliin kolmet ikkunarempat ja jälkiasennushissi. Ainakin yksi hissiprojekti ja laaja julkisivuremontti ovat pian alkamassa. Ollaan myös selvitelty maalämpöasioita ja hybridiautojen latauspaikkoja.

– Isännöitsijä Niko on aloittanut IEAT-koulutuksen. Isännöinnin erikoisammattitutkinto IEAT on tarkoitettu kokeneille ammattilaisille.

– Mikäli taloyhtiösi on kiinnostunut sähköisistä taloyhtiösivuista, ota yhteyttä isännöitsijääsi!

 

Aurinkoista kevään alkua 🙂